domingo, 23 de mayo de 2010

Primera proposta paràgraf 1

Benvolguts/des companys/es,

Estem contents de presentar-vos el projecte del grup e-biblios, "Dispositius mòbils i les seves aplicacions en biblioteques", un projecte que pretén ser una introducció al tema dels dispositius mòbils i la incidència que han tingut en les biblioteques. Els objectius principals del projecte són:
  • introduir el concepte de dispositiu mòbil, la varietat de dispositius mòbils i els sistemes operatius sobre els quals funcionen;
  • introduir els serveis i recursos que ofereixen actualment les biblioteques en l'entorn digital;
  • aprofundir en l'aplicació de dispositius mòbils a les biblioteques i analitzar els recursos i serveis que permeten oferir a les biblioteques i les implicacions que tenen en aquest àmbit.
(Falten les idees fonamentals)

1 comentario:

  1. Estem contents de presentar-vos el nostre projecte, centrat en els “Dispositius mòbils i les seves aplicacions en biblioteques”; un projecte que pretén fer una breu introducció a un tema d'actualitat com són els dispositius mòbils i la incidència que aquests han tingut i estan tenint en les biblioteques, un espai en constant evolució gràcies a la introducció de les tecnologies de la informació.

    ResponderEliminar