martes, 25 de mayo de 2010

1a proposta del segon paràgraf

Pel grup e-biblios la realització d'aquest projecte ha suposat la troballa d'una bona experiència col·laborativa basada en el respecte i la bona comunicació entre tots. La redacció del projecte ens ha donat uns fruits diríem que adients al que buscàvem transmetre amb el treball. Hem fet un recorregut pels dispositius mòbils i descrivint els recursos disponibles d'aquests aparells per a les biblioteques.
Les parts que destacaríem del projecte és sens dubte la bona informació que es descriu, la útil navegació plantejada i l'adequada presentació. Possiblement si haguéssim tingut més temps, ens hagués semblat oportú dedicar uns punts amb més atenció en els dispositius mòbils, tot i que per altra banda la informació respecte a aquests aparells és la idònia pel projecte.
El projecte s'hagués pogut continuar dedicant-se en quins d'aquests recursos descrits són actualment disponibles en la majoria de biblioteques, possiblement descobriríem que n'hi ha de molts pocs en ús.
En definitiva, creiem que el que podem aportar en aquest projecte és una bona informació bàsica de dispositius i una bona guia pels principals recursos per a biblioteques.

[Falta informació]

6 comentarios:

  1. Hola Adrià,
    Crec que tindríem que modificar la frase "Possiblement si haguéssim tingut més temps, ens hagués semblat oportú dedicar uns punts amb més atenció en els dispositius mòbils, tot i que per altra banda la informació respecte a aquests aparells és la idònia pel projecte".
    No podem dir que el nostre projecte té punts febles...

    ResponderEliminar
  2. Bé precissament ho he posat perquè en el pdf de la PAC4 determina que diguem punts forts i punts febles. No se com ho veieu?

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. Doncs tens tota la raó del món!!

    ResponderEliminar
  5. Sí, hi hem de posar els punts febles, però de manera que no ho semblin massa, vull dir que no sembli que ens tirem pedres a sobre

    ResponderEliminar
  6. Us sembla bé canviar la frase
    "Possiblement si haguéssim tingut més temps, ens hagués semblat oportú dedicar uns punts amb més atenció en els dispositius mòbils, tot i que per altra banda la informació respecte a aquests aparells és la idònia pel projecte."
    Per:
    "Tot i que s'ha realitzat una àmplia descripció dels principals dispositius mòbils disponibles al nostre mercat, vam decidir no incloure al projecte els dispositius que representen imitacions o que per la seva baixa qualitat eren totalment prescindibles".

    ResponderEliminar